dilluns, 7 de maig del 2012

Primera trobada amb l'Ernest

El passat mes de febrer vaig tenir la primera trobada amb l’Ernest i l’Eduard per parlar de projecte. Va ser el primer contacte entre tots tres. El primer objectiu era acabar de convèncer l’Ernest i enredar-lo a que sigui el nostre “conillet d’índies”. Objectiu complert!! La cosa comença bé!!
Una vegada amb l’Ernest a disponibilitat total (o gairebé) ens posem a treballar. A mi em toca preparar-lo físicament i mantenir-lo amb la motivació a dalt de tot per aconseguir, d’aquí un any, “El íncreible Ernest”, una bèstia capaç de fer la cursa dels Matxos volant per sobre el cims més alts de les comarques d’Osona, la Garrotxa i el Ripollès.
La primera cosa que li proposo a l’Ernest, després d’omplir un parell de qüestionaris, és que faci una prova d’esforç i alguns tests. L’objectiu és poder fer un diagnòstic inicial del seu nivell de forma i assegurar-nos que la seva màquina funciona perfectament. Ell accepta sense cap problema. Suposo que en part perquè encara no li he acabat d’explicar ben bé en que consisteix tot això (a poc a poc i a pair bé!!), o potser perquè encara no em té prou confiança per engegar-me’n alguna! el fet de no disposar d'hora per la prova d'esforç fins a finals d'abril fa retrassar una mica l'inici dels entrenaments.
Jordi: Quedem que demano hora per realitzar la prova d’esforç.
Ernest: I tant!! Ja en tinc ganes!!
Jordi: Au doncs, et dic alguna cosa (per dintre pensava: pobre, com patirà)
També li encarrego que de seguida que pugui em passi un llistat (no molt llarg) d’alguns objectius, a nivell esportiu, que li agradaria fer durant aquest proper any.

Fins aquí la primera trobada oficial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada