dilluns, 28 de maig del 2012

Acord de mínims. O màxims!!


Uns dies després ens retrobem amb l'Ernest per veure com ha anat la prova d'esforç i alguns dels tests que li vaig proposar. A més també li vaig encarregar que fes una proposta d'objectius esportius que es volia plantejar durant aquest any. A part de La Cursa del Matxos 2013 està clar.
- Bones Ernest, com va tot?
- Et porto tota la feina feta!
- Osti tu! Bon fitxatge!!
I bla, bla, bla, bla,..... mitja hora després ens posem a parlar d'entrenament, que en definitiva aquesta era la idea.
Completo part de la seva fitxa amb els resultats de la prova d'esforç i de les proves que ha fet durant aquests dies. La prova d'esforç... es veu que va ser una estona prou interessant. Però això ja us ho ha explicat ell mateix.
Després d'anotar totes aquelles dades que em semblen rellevant passem a la segona part, posar en comú els seus objectius i valorar una mica com ho podem fer per lligar-los dins la programació. De totes maneres tots dos tenim clar, com ja us va comentar ell, que un primer objectiu ser perdre uns quilets.
- Així què Ernest! Ja t'has marcat una mica quines curses t'agradaria fer aquest any.
- I tant! Et porto una llista. Si creus que n'hi ha algun que ens ha de fer anar malament per la planificació m'ho dius eh!
Em passa un full Din A-4 que abans de començar a llegir ja m'espanto.
- Què fots!! Si aquí hi ha més objectius que dies té l'any!!
- És que no m'acabava de decidir i he pensat que si cas ja ho faríem entre tots dos.
Doncs vinga, la següent part de la reunió la dedicarem a confeccionar una mica el calendari tenint en compte les seves preferències, el seu nivell de forma, les característiques de la cursa, el dia que tenen lloc,...
Normalment aquest és un dels aspectes importants a l'hora de planificar una temporada i uns entrenaments ja que cal consensuar i arribar a un acord per tal l'esportista pugui gaudir de l'entrenament i presentar-se a aquelles activitats i curses que més el motiven, però tot això tenint en compte que sigui un plantejament factible i tenint molt clar que hi ha uns objectius principals i uns de secundaries, i que aquests segons no han de condicionar els primers.
Després d'una estona de fer-la petar ja tenim el calendari confeccionat, i per tant la primera part de la feina feta. Ara ja toca començar a entrenar!!
- Doncs bé Ernest, dilluns comencen els entrenaments de veritat! Preparat?
- I tant!!
Ja em dono compte que està cansat de tantes històries i que el què té ganes és de començar a córrer.
- Doncs au! El cap de setmana et passo les primeres sessions a veure com va tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada