dimarts, 19 de juny del 2012

Primers resultats

Després de 6 setmanes de començar el projecte avui ens toca evaluar resultats d'una manera objectiva. Hem quedat amb l'Ernest a la meva consulta per prendre algunes medicions que ens aniràn ajudant a validar la feina que anem fent.
Ell mateix se n'ha adonat que s'està aprimant, però potser els que el veiem menys sóm els que li notem més les diferències, tan sols treure's la samarreta ja es fa evident que està més fi, la cosa marxa bé.
El peso i mirem el percentatge de greix corporal amb la Tanita, i com que la seva fiabilitat no m'acaba de convèncer, també fem una medició de plecs de grassa.
El canvi és notable: en 6 setmanes l'Ernest ha baixat 5 quilos i pràcticament un 4% de greix corporal, situant-lo a un 19,8%, això vol dir que encara tenim feina a fer ja que per la seva edat hauriem d'estar al voltant d'un 15% però de moment tot està anant sobre rodes.
Pel que fa al seu índex de massa corporal, que és una relació entre el pes i l'alçada, es troba a 27,3 que està encara a la franja que indica sobrepès, però és que abans de començar estava a 29, quasibé al límit que marca l'obesitat lleu... una gran millora.
Al fer les medicions dels plecs de grassa queda clar que la cosa ha canviat, sobretot pel que fa als plecs de grassa del tronc, on ha perdut bastant. Es nota que aquests entrenaments en dejú estàn funcionant.
Les conclusions que traiem de la primera visita de control son tot un èxit, i més tenint en compte que aquestes setmanes que han passat són les setmanes d'adaptació, on el seu cos ha d'aprendre a funcionar d'una altra manera totalment diferent del que estava acostumat a fer fins ara. Crec que a partir d'ara si seguim fent bé les coses encara es notarà més millora, però això ja ho anirem veient ja que ens queda un llarg camí.
Les sensacions que m'emporto avui com a professional són molt bones, veig un pacient predisposat i motivat, i pel que fa a l'evolució estem en la línia que volem estar. Però les sensacions que m'emporto com a germà encara són millors ja que veure el meu germà com està content i satisfet amb el que fa no té preu, espero que segueixis així Ernest, endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada