dissabte, 20 d’abril del 2013

Tot apunt pel gran repte de l'Ernest


En el post del dia 13 d'abril l'Ernest ens ha fet un bon resum de com han anat les coses durant aquestes últimes setmanes.
Des del punt de vista de l'entrenador us diré que entre finals d'any i principis d'aquest 2013 i va haver una baixada de forma important, deguda bàsicament a les dificultats que tenia l'Ernest per seguir les sessions.
Per sort aquesta dinàmica es va capgirar i es va poder començar a recuperar el temps perdut.
Inicialment vam tornar a incidir en el treball de volum i vam renunciar al treball més intens. L'objectiu era que l'Ernest recuperés les sensacions el més aviat possible, i al mateix temps, sobretot per part de l'Eduard, recuperar-lo al 100% de les seves molèsties a nivell d'isquiotibials.
Una vegada la cosa començava a funcionar i l'Ernest tornava a estar motivat es va anar introduint a poc a poc un tipus de treball més intens en el que es buscava una millora de la força-resistència per afrontar les pujades amb garanties i amb un bon ritme. Paral·lelament treballava també les baixades, sobretot aquelles més tècniques. Per això vam centrar part de les sessions a incidir sobre el treball excèntric. En aquesta fase va ser molt important augmentar el treball propioceptiu a nivell de tronc inferior, tant per reforçar les articulacions com per prevenir possibles lesions.
El cert és que l'evolució va ser ràpida i bona, i tot va quedar demostrat en un dels tests que va fer, la cursa de la Vall del Congost. Ell mateix ja ha comentat com va anar i quines van ser les seves sensacions.
I finalment, a dia d'avui s'està portant a terme el període d'assimilació de tot el treball realitzat per tal que l'Ernest arribi el màxim als Matxos el proper diumenge dia 21.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada